Στη Λάρισα βρρέθηκε χθες, Πέμπτη, ο βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης όπου συναντήθηκε και συνέφαγε με φίλους και συνεργάτες του σε γνωστό εστιατόριο, μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Λάρισας, κ. Χρήστος Καπετάνος.

Μάλιστα έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media:

“Η πολιτική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια με ευλόγησε με γνωριμίες και συνεργασίες, που εξελίχθηκαν σε προσωπικές φιλίες και ειλικρινείς σχέσεις αλληλοσεβασμού, αμοιβαίας εκτίμησης και αγάπης.

Στη Λάρισα χθες το βράδυ, παρέα με Θεσσαλούς στενούς καλούς φίλους, που έχουμε μοιραστεί κοινές αγωνίες, δύσκολες στιγμές, προσπάθειες και επιτυχίες.

Ως Γραμματέας της ΝΔ δώσαμε αγώνες και στη συνέχεια από τις θέσεις του Υφυπ. Αθλητισμού και Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, κάναμε έργο, αλλά το πιο σημαντικό χτίσαμε δυνατές φιλίες που τελικά αντέχουν στο χρόνο και στις κρίσεις που συναντούμε στο δύσβατο δρόμο της πολιτικής.

Με τους Χρήστο Καπετάνο, Βουλευτή του νομού, Βασίλη Τσιάκο, Δήμαρχο Καρδίτσας Κωνσταντίνο Βλαχούλη, Αντιδήμαρχο Λαρισαίων, Γιάννη Κουρδή, Αντιπρόεδρο ΟΠΕΚΕΠΕ, Δημήτρη Ντογκούλη, Πρόεδρο ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος, Ευθύμιο Φωτεινό, Πρόεδρο Διεπαγγελματικής Βάμβακος, Νίκο Γκατζογιά, πρ. Αντιδήμαρχος Φαρσάλων, Κωνσταντίνο Φιλιππούλης, πρ. Αντιδήμαρχος Κιλελέρ, Θανάση Λελέτζη, Πρόεδρο Ναρθακίου Φαρσάλων, Μανώλη Ντάγκαλο, Πρόεδρο Στεφανοβικείου, Παναγιώτη Περράκη, Πρόεδρο Πανελλήνιας Ένωσης Αλιευτικού Τουρισμού, Κωστή Γουργιώτη, υποψ.Πρόεδρο Επιμελητηρίου Λάρισας, Αντώνη Ζήλο, Αν.Γεν.Γραμματέα Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, Απόστολο Μπίλλη, Περιφερειακός Σύμβουλος, Ηλία Καφφέ, Πρόεδρο ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, και πολλούς-πολλούς ακόμη καλούς φίλους.

Χθες, με συγκίνησαν με τα όμορφα λόγια τους και την αστείρευτη αγάπη τους. Ο πραγματικός πλούτος ενός πολιτικού είναι οι ισχυρές φιλίες και η αναγνώριση της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς σε δύσκολες περιόδους για το κόμμα μας, τους συμπολίτες μας και τη χώρα μας.
Και αυτό τονώνει τη δύναμή μας και τη διάθεσή μας για συνέχεια κ προσφορά”!

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω