Ο Χάρης Γιακουμάτος μαζί με την Ραμόνα Βλαντή και τη Σοφία Παθέκα απάντησε σε αδιάκριτες ερωτήσεις στο γκάλοπ της εκπομπής, «Πάμε Δανάη».

Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor εξομολογήθηκε πως κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο κυκλοφορούσε με το ίδιο εσώρουχο. 

«Ήμουν έξι μήνες με το ίδιο εσώρουχο – μαγιό. Συγγνώμη που σας το χαλάω τώρα το ειδυλλιακό του Survivor, αλλά παιδιά είχαμε ένα εσώρουχο όλο κι όλο και φοράγαμε και το μαγιό μας», ανέφερε ο Χάρης Γιακουμάτος.

Σε επόμενη ερώτηση για το εάν έχει φορέσει ρούχο από τα άπλυτα ο Χάρης Γιακουμάτος απάντησε: «Εντάξει, υπάρχει αυτό το κλασικό τεστ που παίρνεις από τα άπλυτα το ρούχο, το μυρίζεις και λες: Α, εντάξει, εντάξει φοριέται και το βάζεις και φεύγεις

Τι να κάνουμε παιδιά, δεν μπορούμε να βάλουμε πλυντήριο κάθε μέρα. Η μανούλα είναι μακριά τώρα», είπε ο Χάρης Γιακουμάτος στην κάμερα της καθημερινής εκπομπής του Mega.

Περισσότερα Εδω