Συζητήσεις προκάλεσε η είδηση τοπικών μέσων, ότι ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός καλείται σε απολογία από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης με το ερώτημα της έκπτωσης, με αφορμή «συνέργεια σε παράνομη υποκλοπή μεταφορικού έργου» από τα τουριστικά λεωφορεία στα Τρίκαλα.

Η aftodioikisi.gr μίλησε με τον κ. Αγοραστό, ο οποίος μας περιέγραψε τι πραγματικά συμβαίνει με το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντάς μας ωστόσο, ότι στο «κομμάτι» της απολογίας του, το θέμα θεωρείται «λήξαν», καθώς ο ίδιος απολογήθηκε και δεν υπήρξε καμία παραπομπή στο πειθαρχικό για το πρόσωπό του!

Ο κ. Αγοραστός μίλησε για άκαιρη διαρροή (και μάλιστα προσωπικών δεδομένων) που ενδεχομένως να κρύβει κάποιες σκοπιμότητες.

Ως προς την ουσία της υπόθεσης, αν δηλαδή συντελείται «συνέργεια σε παράνομη υποκλοπή μεταφορικού έργου», επειδή εξακολουθεί να γίνεται ένα δρομολόγιο ΚΤΕΛ, που εξυπηρετεί κόσμο και το οποίο γινόταν εδώ και 20 χρόνια (από Νομαρχίας ακόμη!) αυτό θα κριθεί σε επόμενο στάδιο, καθώς όντως έχει κατατεθεί μήνυση σε προεκλογική περίοδο, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Απορίας άξιο ωστόσο, σύμφωνα με τον πρώην Περιφερειάρχη, γιατί η μήνυση στρέφεται μόνο προς το πρόσωπό του και όχι προς τις προηγούμενες ή την επόμενη διοίκηση της περιφέρειας, καθώς τα δρομολόγια προϋπήρχαν και εξακολουθούν να γίνονται.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω