Με αφορμή τις δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα στην εκπομπή του «Buongiorno», η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση. 

Στις δηλώσεις της στη Βασιλική Μπασιούρη, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός τόνισε πως δεν «καίγεται» ιδιαίτερα να επιστρέψει στην τηλεόραση και η Φαίη Σκορδά λίγο πριν προλογίσει το θέμα έκανε το σχόλιό της.

«Θα είμαι ειλικρινής. Σε αυτή την εκπομπή κάνουμε πολύ γρήγορες “πάσες”, για να προλαβαίνουμε να παίζουμε πάρα πολλά θέματα. Η αρχισυνάκτριά μας επιμένει, λοιπόν, να παίξουμε την Ελίνα Παπίλα, που την εκτιμώ, την αγαπώ αλλά δεν καταλαβαίνω… έχουμε ξαναπαίξει δηλώσεις της και έχει πει η κοπέλα ότι δεν θα είναι στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Επιμένουμε… (δηλαδή) η αρχισυνάκτρια ότι είναι γουρλού η Παπίλα. Δείτε, λοιπόν, την Παπίλα, γιατί είναι γουρλού. Αυτή είναι η πάσα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά. 

«Δεν ψάχνω τον χώρο μου στην τηλεόραση, αν βρεθεί κάτι και μου αρέσει με χαρά να το κάνω αλλά δεν καρδιοχτυπώ. Δεν είμαι απελπισμένη να κάνω τηλεόραση. Δεν μου λείπει, δεν έχω κάνω και τεράστια πορεία. Η εκπομπή μου στον ΑΝΤ1 δεν είχε ξεκάθαρο περιεχόμενο. Τα πάντα θα μπορούσα να συζητήσω, θα με δυσκόλευε να σχολιάζω πολύ βαθιά τις ζωές των άλλων», είπε στις δηλώσεις της η Ελίνα Παπίλα.

Περισσότερα Εδω