Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Γιώργος Τσιτσιρίγκος, πατέρας του προέδρου του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Χρήστου Τσιτσιρίγκου.

Ο τελευταίος επέλεξε να τον αποχαιρετήσει αλλά και να γνωστοποιήσει το χαμό του, με μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα γράφει: “Σήμερα, πριν λίγες ώρες, έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ένας ειλικρινής, ευγενικός, έμπιστος και έντιμος χαρακτήρας. Υπήρξε τολμηρός, μαχητικός, ακούραστος και αποφασιστικός ενώ ταυτόχρονα ήταν πολύ ευαίσθητος, συνεπής και πάντα πρόθυμος με όλους. Ένα υπόδειγμα οικογενειάρχη, ένα ζωντανό παράδειγμα αυτοθυσίας και ανιδιοτελούς προσφοράς. Θυμάμαι, σαν χθες, τη μέρα που του διέγνωσαν την ασθένεια από την οποία ταλαιπωρούνταν τα τελευταία χρόνια και τι μου είπε όταν το διαπίστωσε: «Μη στενοχωριέσαι παιδί μου, τα δύσκολα ο θεός τα δίνει σε δυνατούς ανθρώπους.»
Μου τα έμαθες όλα πατέρα σ αυτή τη ζωή. Αλλά δεν μου έμαθες το σπουδαιότερο… πως να ζήσω χωρίς εσένα. Καλό σου ταξίδι Πατέρα!”

Η εξόδιος ακολουθία του θα ψαλεί αύριο Σάββατο στις 10.30 το πρωί, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Λυγαριά Τυρνάβου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω