Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών ο Αχιλλέας Ροβογλίδης. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο Ευάγγελος Καραλής. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αργυροπουλίου.

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών η Μαρία Παρισούλη. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμπελώνα.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών ο Αθανάσιος Μπατάλης. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών η Μαρία Καβριγιάννη. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αγίου Αθανασίου Ομορφοχωρίου Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών η Άννα Παπαϊωάννου. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών ο Ευστάθιος Γκανάτσας. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών ο Νικόλαος Γαργάλας. Κηδεύεται σήμερα Τρίτη και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω