Απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών ο Αναστάσιος Χατζής. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024, και ώρα 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου, Παραπόταμος Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών ο Βησσάριος Παπακρίβος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024, και ώρα 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο Γεώργιος Χρυσόπουλος Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024 και ώρα 6 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο Ιωάννης Χαρατσής. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024, και ώρα 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μελιβοίας.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο Ηλίας Μαγιάκος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024, και ώρα 5 μ.μ. από τον Προφήτη Ηλία, Πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς Λάρισας.

Απεβίωσε ηλικία 89 ετών η Ελευθερία Γιαννιώδη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024, και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο Αθανάσιος Μπαζίμας, απόστατος Αεροπορίας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024, και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητηρίου Λάρισας).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω