Μια γυναίκα τραυματίστηκε στο πρόσωπο και χρειάστηκε μέσα στα αίματα να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, μετά από ατύχημα που είχε όταν σκόνταψε χθες το μεσημέρι της Τετάρτης σε φρεάτιο.

Με αφορμή το εν λόγω γεγονός που δημοσίευσε το onlarissa.gr, έπεσαν «βροχή» τα σχόλια-καταγγελίες από Λαρισαίους που είχαν διαφόρων ειδών ατυχήματα στο εν λόγω σημείο (και όχι μόνο) στην «καρδιά» της Λάρισας.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χθες η γυναίκα περπατούσε ανυποψίαστη επί της οδού Παπαναστασίου στο ύψος της Κεντρικής πλατείας όταν σκόνταψε σε φρεάτιο και τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Στο σημείο έσπευσαν περαστικοί για να βοηθήσουν καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τις παράσχει τις πρώτες βοήθειες και να τη μεταφέρει στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο.

Δείτε τι αναφέρουν αγανακτισμένοι Λαρισαίοι με παρόμοια περιστατικά που τους συνέβησαν:

  • Επανειλημμένα έχω πάρει τηλ έχω στείλει e mail ξαναπήρα τηλ στον Δήμο Λάρισας έστειλαν δυο άτομα το είδαν και δεν έκαναν τίποτα το έχω ακριβώς έξω από το σπίτι μου επί της Παναγούλη μιλάμε για κεντρικούς δρόμους και όχι σε κάποιον ξεχασμένο δρόμο σε κάποια γειτονιά…γύρισα το πόδι μου και υποφέρω εδώ και ένα μήνα ακριβώς με πρήξιμο και πόνο. Κάποιος πρέπει να αναλάβει να τα φτιάξει έλεος πρέπει να σκοτωθούμε να για να γίνει κάτι????
  • Το παιδί μου σκάλωσε το πατίνι εκεί μέσα και έφυγε τινάχτηκε μπροστά!!!Να κάνουν κάτι έλεος!
  • Απαράδεκτη κατάσταση για το πιο κεντρικό σημείο τής Λάρισας
  • Η μητέρα μου 2 φορές έπεσε στο πεζοδρόμιο, τη μια πήγε εντατική λόγω πνευμονικής εμβολής και τη δεύτερη απλό κάταγμα…
  • Όλη η Λάρισα είναι λακκούβες και, πεζοδρόμια κατεστημένα πρέπει να κοιτάς κάτω να μην σκοντάψω φανάρια δεν δουλεύουν χόρτα άκοφτα, ένα άλσος έχουμε πού είναι μέσα στην βρόμα. Απορώ αυτή ή πόλη έχει Δήμαρχο;
  • Την προηγούμενη Τρίτη ο άντρας μου και είναι με διάστρεμμα…έλεος δηλαδή
  • Έχουμε καταργήσει τα τακούνια που τόσο αγαπάμε γιατί είναι αδύνατον να περπατήσει κάποια οπουδήποτε στη Λάρισα. Αν δεν έχεις συνεχώς το νου σου που πατάς έχεις πέσει σίγουρα. Αλλά δυστυχώς και με στρωτό τελικά κινδυνεύουμε.
  • εγώ έχω 25 μέρες τώρα και δεν μπορώ ούτε να δουλέψω γιατί η δουλειά μου είναι με πολύ περπάτημα( φυλλάδια) ούτε να χορέψω που είμαι σε τμήμα παραστάσεων. θέλουν μια μήνυση κατά παντός υπευθύνου να αποζημιωθεί ο κόσμος …άλλοι είναι με χειρότερα χτυπήματα από εμάς..δηλαδή πρέπει να γίνει το μοιραίο για να κάνουν κάτι;;;

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω