Τη δικαίωση της Έλενας Παπαρίζου έφερε η δικαστική απόφαση που εκδόθηκε σχετικά με τη μεζονέτα που είχαν αποκτήσει από κοινού η τραγουδίστρια με τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη.

Το πρώην ζευγάρι είχε αγοράσει με δάνειο το πολυτελές σπίτι στη Γλυφάδα το 2006, στο οποίο εξακολουθεί να μένει μέχρι και σήμερα ο μουσικός παραγωγός. Γεγονός είναι πως μετά τον χωρισμό τους, Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδης δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν σε ποιόν θα καταλήξει το σπίτι κι έτσι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

Το επίσημο έγγραφο λοιπόν επιδικάζει στην Έλενα Παπαρίζου το 50% της εμπορικής αξίας του σπιτιού, συν χρήματα από «μισθώματα» για όλα αυτά τα χρόνια που η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν διέμενε εκεί (τα λεγόμενα διαφυγόντα κέρδη από ενοίκια).

Και οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση έχει τελεσιδικήσει.

Η πολυτελής μεζονέτα βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας. Μάλιστα, το εν λόγω σπίτι, το 2012 είχε βγει προς πώληση, με την τιμή τότε να ανέρχεται στις 650.000 ευρώ, ενώ η τιμή αγοράς του πριν χρόνια ήταν περίπου στο 1 εκατομμύριο.

Το σπίτι εκτείνεται σε 280 τετραγωνικά μέτρα περίπου και διαθέτει τρία επίπεδα. Μπαίνοντας στην κουζίνα, είναι εμφανές το μοντέρνο ντιζάιν, ενώ το πράσινο χρώμα δίνει μια έξτρα ομορφιά στο χώρο.

Τζάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, εσωτερικό ασανσέρ και σύστημα συναγερμού, είναι κάποιες από τις ανέσεις που διαθέτει το σπίτι.

Οι σχετικές εικόνες είχαν προβληθεί στην εκπομπή “Μεσημεριανή Μελέτη”. 

Περισσότερα Εδω