Άγριο σκηνικό βγαλμένο από ταινία εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια διερχομένων, χθες, το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Λάρισας, όταν δύο άντρες λογομάχησαν έντονα, με τον ένα να παίρνει στο κατόπι τον δεύτερο, χωρίς μάλιστα να διστάσει να τον κυνηγήσει και να εκτοξεύσει προς το μέρος του ακόμα και τσιμεντόλιθο.

Ειδικότερα και κατά τις πληροφορίες του οnlarissa.gr, το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν για άγνωστη ως στιγμής αιτία, οι δύο άνδρες άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα εκτοξευοντας ύβρεις από τον πεζόδρομο της οδού Παπαναστασίου.

Γρήγορα τα «αίματα άναψαν», με τους εμπλεκόμενους να ξεκινούν κυνηγητό προς την Κεντρική πλατεία, με τον έναν μάλιστα εκ των δύο να μην διστάζει να αρπάξει τσιμεντόλιθο από τα οδικά έργα που εκτελούνται στη συμβολή των οδών Κύπρου και Παπαναστασίου και να το εκτοξεύσει προς τη μεριά του δεύτερου, με τη βολή του ευτυχώς να μην βρίσκει τον στόχο της.

Σταθμός της Άμεσης Δράσης, έχοντας ενημερωθεί για το συμβάν, έσπευσε στο σημείο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εντοπίσει τους δύο εμπλεκομένους, οι οποίοι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο:

newsroom onlarissa.gr 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω